Omgevingsdienst West-Holland nieuwe KaartViewer gebruiker

Wederom is er gekozen voor KaartViewer bij een Omgevingsdienst! Ditmaal OD West-Holland. Via een meervoudige onderhandse procedure waren zij op zoek naar een GeoPortaal.

Op bezoek bij OD West-Holland.

Waardering voor open karakter GeoNovation
Het open karakter van de GeoNovation oplossing sprak hun erg aan. Ze kunnen nu met KaartViewer een diversiteit aan kaartgerichte websites en portalen aanbieden, mét behoud van hun bestaande data-omgeving. Dit gaan ze doen voor zowel intern als extern gebruik!

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. Wilt u ook meer weten over wat wij doen? Neem contact op via: info@geonovation.nl

In Q3/Q4 2021 kozen 9 gemeenten voor KaartViewer

Op dit moment (Q4 2021) zijn we bezig met nieuwe implementaties bij 9 gemeenten:

  • gemeente Vijfheerenlanden
  • gemeente Waddinxveen
  • gemeente Pijnacker-Nootdorp
  • gemeente Amstelveen & Aalsmeer
  • gemeente Stichtse Vecht (vernieuwing contract)
  • gemeente Geldrop-Mierlo & Nuenen & Son en Breugel (via Dienst Dommelvallei)

Via verschillende aanbestedingen het afgelopen jaar hebben we deze gemeenten mogen begroeten als klant van GeoNovation. Helaas moeten we bijna alles op afstand begeleiden. Aangezien alle gemeenten kiezen voor de SAAS oplossing is dit tegenwoordig ook geen enkel probleem meer.

Diverse combi-gemeenten kiezen voor KaartViewer

Eind 2020 hebben DuoPlus (gemeente Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn) en Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe (gemeente Culemborg, Tiel en West-Betuwe) gekozen voor KaartViewer. In het eerste kwartaal van 2021 wordt de implementatie afgerond. We zien dat samenwerkingsverbanden vaak kiezen voor KaartViewer, vanwege de functionaliteit, de flexibiliteit en de gunstige voorwaarden. Onze presentaties worden altijd zeer positief gewaardeerd. We kunnen dus ons echt onderscheiden voor dit soort organisaties.