KaartViewer Beheerdersdagen – 13 en 14 mei 2020

Op 13 en 14 mei 2020 organiseert GeoNovation wederom een tweedaagse beheerders-bijeenkomst. De eerste dag willen een Best Practices KV2020 Dag maken, bijvoorbeeld: hoe gaan andere klanten om met autoriseren, met embedden in gemeentelijk website. Dus gericht op een paar hoofdthema’s elkaars ervaringen delen.  Maar natuurlijk ook: hoe bevalt KV2020 en waar liggen de verbeterpunten. En zijn er tips, van GeoNovation of van collega organisaties, die gedeeld kunnen worden.

De tweede dag willen we helemaal in het teken stellen van het gebruik van API’s: Haal Centraal wordt steeds belangrijker, ook binnen KaartViewer. We hebben specialisten, van het Kadaster, gevraagd om hier een invulling aan te geven. Verdere details zullen binnenkort volgen. Ook zijn we bezig om alles te verzamelen over nuttige externe bronnen. We geven een overzicht van wat al onze klanten zoal gebruiken. Ook zien we dat doorstarten naar andere sites heel zinvol kan zijn. Ook hier geven we een overzicht van interessante sites.

De locatie is centraal, namelijk in Landgoed Huize Bergen, te Vught. Dit is direct aan de A2, maar ook op 5 minuten van NS station Vught. Met behoud van de Limburgse gezelligheid natuurlijk. Voor diegene die blijven overnachten, zorgen we voor een gezellig avondprogramma.