KaartViewer Inspiratie Dag + Beheerdersdagen : 2 dagen in oktober 2020

In oktober 2020 organiseert GeoNovation wederom een tweedaagse bijeenkomst. De eerste dag is de KaartViewer Inspiratie Dag, die we nu voor de 8-ste keer organiseren. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Over de invulling van deze dag hoort u later meer.

Door de huidige situatie is het niet mogelijk geweest om onze beheerders in het Q1/Q2 2020 fysiek bij elkaar te krijgen. We organiseren momenteel webinars, die ook “on demand” beschikbaar zullen komen.

De tweede dag, aansluitend op de KaartViewer Inspiratie Dag, is bedoeld voor KaartViewer Beheerders. Deze dag staat helemaal in het teken van het gebruik van API’s: Haal Centraal wordt steeds belangrijker, ook binnen KaartViewer. We hebben specialisten, van het Kadaster, gevraagd om hier een invulling aan te geven. Verdere details zullen binnenkort volgen. Ook zijn we bezig om alles te verzamelen over nuttige externe bronnen. We geven een overzicht van wat al onze klanten zoal gebruiken. Ook zien we dat doorstarten naar andere sites heel zinvol kan zijn. Ook hier geven we een overzicht van interessante sites.

De locatie is nog niet helemaal zeker. We denken aan een centrale locatie, namelijk bij Landgoed Huize Bergen, te Vught. Dit is direct aan de A2, maar ook op 5 minuten van NS station Vught. Met behoud van de Limburgse gezelligheid natuurlijk. Voor diegene die blijven overnachten, zorgen we voor een gezellig avondprogramma.