RoadShow

Van 15 tot en met 31 mei 2023 is het tijd voor de GeoNovation RoadShow. In deze weken is GeoNovation op verschillende locaties in Nederland te vinden en u kunt daar bij zijn.
Meld je nu aan via: https://roadshow.kaartviewer.nl

GeoNovation is opgericht in 2012 door Peter-Paul Koonings, en is een energiek en innovatief bedrijf gespecialiseerd in webbased GIS met oog voor OpenSource. Als een echte partner begeleidt organisaties om de volgende stap met data te zetten. De producten van GeoNovation worden al bij meer dan 90 organisaties (68 gemeenten/11 omgevingsdiensten & veiligheidsregio’s en diverse andere organisaties waaronder Rijkswaterstaat en ingenieursbureaus) ingezet als interne, externe en mobiele GIS viewer. Zowel om gegevens webbased te ontsluiten als om gegevens webbased te wijzigen en in te voeren.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de RoadShow dagen neemt o.a. Peter-Paul Koonings, u met zijn enthousiasme mee met in de wereld van KaartViewer. Natuurlijk onder het genot van een Limburgse vlaai! Ook krijgt u een kijkje achter de schermen van een van onze klanten over het gebruik van de producten! En tijdens de demonstratie kunt u ook zelf nog aan de slag.

“Geodata processen gebruiksvriendelijk realiseren door middel van één compact platform? Dat kan met KaartViewer!”

Zien wij u een van deze dagen?

Tijd: 13:00 – 16:30. Inloop vanaf 12:30

Meld je nu aan via: https://roadshow.kaartviewer.nl