KaartViewer

De KaartViewer is de meest uitgebreide verschijningsvorm van GeoNovation. On Site of On SaaS. De software maakt het mogelijk om data te publiceren op een kaart. Deze kaartlagen zijn als WMS/WFS/TMS services afkomstig uit verschillende omgevingen. Naast de mogelijkheid om je eigen data van je organisatie in de KaartViewer te gebruiken, is PDOK een belangrijke leverancier van die soort services.

KaartViewer maakt het mogelijk geodata zelfstandig te publiceren. Het biedt uitkomst bij het toegankelijk maken van data van je organisatie. Een beheerder kan de KaartViewer naar eigen wens inrichten in een gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Zodoende kunnen werkprocessen geoptimaliseerd worden. Zo kan data bekeken worden, kan men filteren, muteren, meten en zelfs doorstarten naar andere applicaties, PDF-printen en meer.

Zo gaat u van een databron, zoals het Kadaster, ETL, uw eigen datamagazijn, externe databronnen of data van een cloudleverancier, naar de KaartViewer oplossing

Wij leveren de software, u creƫert. Door te blijven luisteren en ontwikkelen blijven we innoveren, samen met onze klanten! En dat al 10 jaar lang.

Meer GeoNovation KaartViewer

Op 22 maart 2022 is een DiS Online sessie geweest, waar KaartViewer gebruikers aan het woord zijn geweest. Zij vertellen over de toepassingen van KaartViewer. Het geeft een mooi overzicht van de mogelijkheden van KaartViewer.