Het Team

GeoNovation is opgericht door Peter-Paul Koonings. Peter-Paul is in 1989 afgestudeerd als wiskundige aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Hij werkt sindsdien op het terrein van CAD en GIS. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de GeoInformatica, vooral bij de gemeentelijke overheid. Peter-Paul is technisch georienteerd en heeft een focus op praktische toepassingen. Als rode draad door de werkzaamheden loopt de specialisatie in het omgaan met webservices zoals WMS / WFS / PDOK in GeoServer, PostGIS en OpenLayers omgevingen.
Met ingang van februari 2017 is Rob Egelmeer toegevoegd aan het team. Rob heeft veel ervaring met webbased GIS. Rob heeft, als collega van Peter-Paul, bij Crotec gewerkt, en daarna bij Cyclomedia. Rob zal KaartViewer implementaties uitvoeren en klanten daarbij helpen.

Peter-Paul heeft verder een Team rond zich heen gevormd die hem adviseren op het gebied van strategie, communicatie en techniek. Strategisch speelt Willie Koonings een belangrijke rol. Op het gebied van Marketing en Communicatie zet Frank van Meijel (denkFrank) de visie van GeoNovation om in een krachtig communicatiebeeld. Sinds begin 2014 is Miriam Stevens actief als commercieel medewerkster. Sinds zomer 2015 is ook Carolien Koonings toegevoegd aan het team. Zij zorgt mede voor de administratie en heeft ondersteunende taken.