Save the date: We vieren ons 10 jarig bestaan!

Het aftellen is begonnen. Op dinsdag 11 oktober 2022 gaan we het 10-jarig bestaan van GeoNovation vieren. Samen met jullie, dus ook als je (nog) geen klant bent van ons, ben je van harte welkom. Het is een twee daags programma, in Nijmegen, op de historische locatie Fort-Lent. Op dag 1 willen we iedereen trakteren op een mooi dagprogramma. Aansluitend is er in de avond voor GeoNovation klanten een mooie afsluiting met amusement en diner. Dag 2 bestaat net zoals vorig jaar uit diverse interessante workshops. Al met al een gezellig samenzijn.

 

Meer informatie een aanmelden via:  https://kid2022.kaartviewer.nl

Hieronder volgt een omschrijving van het programma.

Dag 1: dinsdag 11 oktober 2022

(dagprogramma: 09:00 – 16:45 | Borrel 16.45-17.45 | Avondprogramma: 17:45 – 21:00)

Start presentaties om 10.30 uur!

Deze dag gaan we het 10-jarig jubileum van GeoNovation vieren. Tijdens deze dag gaan verschillende (gast)sprekers jullie meenemen in de wereld van KaartViewer, blikken we terug en kijken we vooruit. Samen met, en door klanten.

Thema’s van deze dag zijn o.a.: KaartViewer ontwikkelingen zoals het nieuwe DataPortaal, krijgen jullie een sneakpreview naar de nieuwe 2D&3D KaartViewer omgeving, willen we bespreken hoe we ervoor gaan zorgen dat een website met 3D-data eenvoudig te gebruiken is, bespreken we de rol van metadata binnen het DataPortaal en is er aandacht voor de omgevingswet: hoe maken we de stap van bestemmingsplannen raadplegen naar de DSO. Natuurlijk sluiten we af met een eindborrel.

Na de borrel zijn alle GeoNovation klanten uitgenodigd om deel te nemen aan het gezamenlijke diner mét amusement. Muzifique (met Henk, onze PDokter…) zal een prachtige, verrassende voorstelling geven terwijl u van het diner geniet.

Deelname op dag 1 is gratis.

Dag 2 – Woensdag 12 oktober 2022: Workshop dag (9:30 – 16:30)

Tijd om zelf aan de slag te gaan! Deze dag organiseren we zes interessante workshops. U kunt kiezen voor twee workshops in de ochtend en twee workshops in de middag.

Voor degenen die beide dagen aanwezig zijn, is het mogelijk om een overnachting via ons te regelen.

Aan deelname op dag 2 zijn kosten verbonden

Meer informatie een aanmelden via:  https://kid2022.kaartviewer.nl