Innovatieve software voor effectief openbare ruimtebeheer

Ontdek onze KaartViewer tijdens vakbeurs Openbare Ruimte. 27 & 28 september 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Aanmelden klik hier.

Graag presenteert GeoNovation tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte u de vernieuwde KaartViewer Suite.

Deze dynamische software om objecten op de kaart te raadplegen en te beheren, heeft sinds kort ook BI-functionaliteit en een handige meldingen app.

Met KaartViewer kunt u zelf u ketengerichte registratie processen inrichten, waardoor u een duidelijk overzicht creëert op de kaart. Niet alleen voor intern gebruik, maar zeker ook voor extern, bijvoorbeeld voor het melden van de aanwezigheid van eikenprocessierupsen.

De mogelijkheden van KaartViewer zijn divers en onze klanten maken op creatieve wijze gebruik van onze software. Zo beheren ze met behulp van KaartViewer het onderhoud en de inspecties van grondwaterputten. Of maken organisaties van onze software gebruik om het beheer van de openbare ruimte nauwkeurig te plannen, uit te voeren en te controleren. Bijvoorbeeld in opdracht van een provincie.

Voorbeeld gebruik KaartViewer door provincie. U ziet een DataPortaal en kaartbeeld

KaartViewer biedt u een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van objecten die van belang zijn voor de processen in uw organisatie

Of u nu groenbeheerder bent, een manager, werkvoorbereider, met KaartViewer kunt u uw processen optimaliseren en efficiënter werken. Ook voor kleinere organisaties kan KaartViewer interessant zijn.

Bezoek onze stand 4.4.50, in hal 4. Daar demonstreren wij u graag de mogelijkheden. Tot dan!