DataPortaal lancering!

Donderdag 16 maart hebben wij in een online webinar voor onze klanten de definitieve versie van het KaartViewer DataPortaal gelanceerd. Geo-data publiceren, maar dan geheel data-gedreven. Onze klanten zien dit als een perfecte aanvulling op onze GIS applicatie KaartViewer.

 

De gemeente Amstelveen heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het DataPortaal. Zij hebben dan ook trots het Amstelveen/Aalsmeer DataPortaal gepresenteerd aan onze gebruikersgroep. Ze gaan dit eerst intern gebruiken, en dus voor hun eigen ambtenaren inzetten. Daarna zal het portaal voor iedereen beschikbaar zijn.

We hebben echt een nieuwe manier gevonden om geo-data en ook niet-geodata gebruiksvriendelijk te publiceren. Het DataPortaal maakt het mogelijk om data op een uniforme manier te delen, ook als daar geen geometrie bij hoort (geen punt op een kaart, maar Excel). Alles blijft werken, maar dan zonder kaartweergave, dat maakt het een veelzijdige oplossing.

Binnenkort gaan andere organisaties, die KaartViewer nu al gebruiken, hier ook gebruik van maken. Onze strategie is en blijft: geen maatwerk of modules, alle tools, die we ontwikkelen, zijn direct voor al onze klanten beschikbaar!

Mike Voermans (Software Engineer GeoNovation): ‘We hebben veel gespard om tot de beste oplossing te komen. De korte lijntjes en prettige samenwerking maakte het een speciaal project’

Meer over ons dataportaal via: Onze oplossingen – DataPortaal of neem contact op met info@geonovation.nl

Volg ons ook op: